Resultaatgerichte E-commerce marketeer

Resultaatgericht - Analytisch - Ondernemend - Klantgericht 
Commercieel - Datadriven - Pragmatisch - Communicatief

Dit zijn 8 eigenschappen die ik te bieden heb en die ik graag wil inzetten als voor de groei van jouw e-commerce bedrijf.

Ik ben communicatief sterk, kan zowel op strategisch niveau denken als op operationeel niveau uitvoeren en breng zaken tot een goed einde. Het werken op het dynamische snijvlak van online marketing, e-commerce en operations geeft me veel energie. 

Handel en commercie lopen als rode draad door mijn loopbaan heen. Data heeft me altijd geholpen om tot verbeteringen te komen. Om deze juist te interpreteren plaatsen moet je marketing snappen, weten hoe websites en commerciële platformen werken, en bovenal: mensen begrijpen.

De online wereld is dynamisch, er is continue sprake van veranderingen. Mijn aangeboren nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat dit ik continue op de hoogte blijf van alle relevante nieuwe ontwikkelingen, oplossingen en technologieën. 

Recentelijk heb ik meegewerkt aan het in de markt zetten van een nieuw merk (direct to consumer). In een jaar tijd hebben we hiermee een omzet gemaakt van €1.500.000. Ik heb me daarbij vooral bezig gehouden met de prijsstrategie, day-to-day optimalisatie van de e-commerce activiteiten op marketplaces, zoals prijsbenchmarks, acties, en content optimalisatie. Maar ook het maken van omzet- en rendementsrapportages en analyses.

Neem contact met me op om te kijken wat ik voor jouw online omzet kan betekenen.

Nicole Online Marketeer

Waar kan ik je mee helpen?

Online Strategie

Step 1

Wat je online doet,  moet bijdragen aan de doelstellingen van je organisatie. Misschien wil je wel weten welke online kansen er voor je zijn. Ik kan je helpen met het maken en uitrollen van je online strategie.

Zoekwoorden onderzoek

Step 1

Met een goed zoekwoordenonderzoek krijg je een goed beeld van de behoefte van je klanten. Welke informatie hebben ze nodig in welke fase van hun koopproces. Met deze informatie kun je content op je website beter op hun behoeften laten aansluiten.

Content schrijven

Step 1

Als je weet welke informatie je klant nodig heeft moet deze gemaakt worden. Als je dat wilt schrijf ik productteksten, informatieve teksten en andere teksten voor je. Uiteraard geoptimaliseerd voor zowel jouw klant als Google.

Online Campagnes

Step 4

Daar zijn waar je klant is. Ik kan je helpen met het ontwikkelen van je online marketingcampagnes op de relevante sociale media en met het maken van je e-mail campagnes. 

Page Created with OptimizePress