In 13 weken meer rendement met je website

WORSTEL JIJ OM JE ONLINE BEDRIJF VAN DE GROND TE KRIJGEN?

Zomer 2020. En wat een zomer.

Covid-19 heeft een enorme impact op veel bedrijfsresultaten. Ook zijn er veel werknemers die hun baan zijn kwijtgeraakt en zich opnieuw oriënteren op hun toekomst

Tijd om even afstand te nemen van je bedrijf en eens na te denken over je resultaten en de resultaten van je website. 

De meeste ondernemers hebben het te druk met hun bedrijf. Te druk om structureel met hun website aan de gang te zijn. Of ze doen dit te hooi en te gras zodat niet zichtbaar is wat het oplevert.

Een goede website is een investering die veel kan opleveren.

Beter gevonden worden met Google. Resultaten meten en daar ook op kunnen sturen. Slecht renderende activiteiten en campagnes stoppen de goede meer inzetten. Zicht op resultaten zorgt ervoor dat je je kostbare tijd en geld beter en rendabeler kunt benutten.

Het meetbaar maken van je resultaten is een soort thermometer van jouw website, je kunt precies zien wat gezond is en wat niet.

Wat kun je er allemaal uit afleiden?

Wat gaan we doen?

Heb je interesse in het verbeteren van je website en wil je hier direct mee aan de slag? Kun je wel een stok achter de deur en én wat hulp gebruiken? De zomer is de perfecte periode om je website eens flink in het zonnetje te zetten. We gaan daarbij uit van wat er al is. Wat gaat goed en kan meer worden ingezet, wat kost veel tijd maar levert niets  op. Kortom maatwerk om meer rendement uit je website, webshop en je online marketing inspanningen te halen. 

Een beetje van jou en een beetje van mij

In 13 weken gaan we jouw eigen online marketing plan maken. Je hoeft dit niet alleen te doen, ik help je daarbij met:

Wat levert de online marketing workshop 'meer rendement uit jouw website 'je op?

In 13 weken ga je concreet met jouw website aan de slag. Wekelijks plannen we een online marketing workshop in via Skype of Zoom. We staan stil bij jouw voortgang en je kunt feedback vragen over alles waar je de afgelopen week tegen aan bent gelopen. Wekelijks staan we ook stil bij een klein beetje marketing theorie, zodat je ook weet waar je mee bezig bent.

De investering voor deze 13 weekse online marketing workshop is slechts € 495,=. We behandelen alleen datgene wat voor jouw bedrijf van belang is. Inschrijven? Klik dan op de link voor inschrijven. Wil je weten of dit iets voor je is? Boek dan een gratis strategiegesprek.

€495

in 13 weken meer rendement met je website.

Copyright © Company Name. All Rights Reserved. 

Page Created with OptimizePress